• http://correuweb.insramoncasas.cat
  • iesramoncasas@xtec.cat

Els alumnes del PTT decoren l’aparador de Halloween

Els alumnes de PTT de Palau-Solità i Plegamans han decorat l’aparador de Halloween amb molta il·lusió i posant en pràctica el que han aprés.

Per una banda han fet servir els colors que són propis d’aquest esdeveniment: lila, vermell, taronja, negre i groc. Per una altra, han utilitzat materials senzills, com el cartró, la cartolina, la pintura, gots de plàstic, etc.. i molta imaginació i treball.

Per fer les carbasses, amb tires de color taronja i una verda, un got de plàstic, paper, i fent tires cobrint el got. A dins han posat paper i una espelma.

Per fer els ratpenats, han utilitzat rotllos de paper higiènic pintats de color negre i després la cara decorada amb pintura i també cartolina.

A l’hora de fer l’aparador, les lletres ocupen un lloc important decorades amb la resta d’elements propis de la festivitat americana.

El més important ha sigut la dedicació, professionalitat i il·lusió d’aquest alumnes que han posat en pràctica el que han aprés. Gràcies a ells, totes les persones de l’Institut Ramon Casas i Carbó podem gaudir d’un espai comú decorat en motiu d’aquesta festivitat que s’ha posat tant de moda arreu del món.

 

El Departament d’Educació, mitjançant l’Institut Ramon Casas i Carbó, en conveni amb l’ajuntament de Palau-solità i Plegamans, organitzen un PTT (Pla de Transició al Treball) des de l’any 1997.
El PTT va adreçat a joves del territori que no hagin obtingut el graduat de l’ESO i volen cursar una Formació Professional Inicial en una de les dues especialitats que tenim al municipi: Auxiliar en vendes, oficina i atenció al públic i el d’Auxiliar en manteniment elèctric, aigua i gas. Un cop finalitzada aquesta formació professional els alumnes promocionen al Cicle Formatiu de Grau Mitjà mitjançant una prova d’accés o bé s’incorporen al món laboral com a aprenents.