• http://correuweb.insramoncasas.cat
  • iesramoncasas@xtec.cat

Arriba la màgia a l’Institut

Els alumnes del 4t E han començat el curs fent màgia.

 

Des del departament de matemàtiques s’ha iniciat un projecte innovador que ha estat rebut amb moltes ganes. En aquest, es presenten les matemàtiques d’una manera divertida, on es treballen les competències de la matèria (raonar i pensar matemàticament, resoldre problemes) i alhora es potencien altres habilitats com la memòria, l’expressió oral i el treball en equip.

Hi ha alumnes als que els ha agradat tant el projecte que presentaran alguns dels seus trucs a la festa de Nadal del centre d’enguany!

 

 

Els alumnes s’han distribuit en grups de 4 persones de manera que cada grup ha après un truc i se l’ha fet seu. Durant aquests dies els seu objectiu ha sigut ensenyar el truc a la resta de companys/es. Al final tothom pot aprendre tots els trucs que s’han presentat a l’inici.

 

 

A més alguns alumnes del centre que saben fer màgia passaran per la classe del 4t E per demostrar les seves habilitats. El projecte culminarà amb la visita al museu de les matemàtiques on el Milo (un monitor del museu molt enrotllat) farà una demostració de màgia que de ben segur els deixarà bocabadats.

 

Això no acaba aquí, durant tot el curs els alumnes del 4t E faran més projectes on treballaran, per exemple, el sistema solar, el nombre auri, l’àbac, la criptografia, etc.