• http://correuweb.insramoncasas.cat
  • iesramoncasas@xtec.cat

Comença la Lliga de Debat 2019

El dijous dia 31 de gener de 2019, es va fer el sorteig dels grups i l’explicació del sistema de competició de la V Lliga de debat de secundària i batxillerat de la UAB, en la qual hi participarà l’equip de debat de 2n de batxillerat del nostre Institut.

La competició durarà quatre dies: del 25 al 28 de febrer de 2019 a la Sala de Teatre de la UAB. Tots els debats seran en obert i es podran seguir en streaming. La UAB publicarà un resum diari al seu bloc (https://lligadebatuab.wordpress.com).

El sistema de competició es desenvoluparà en quatre fases. En la primera fase, el nostre equip competirà en el grup 2 i només es classificaran els dos millors equips de cada grup, que passaran a la segona fase. En aquesta, els dos primers classificats de cada equip s’enfrontaran entre ells i només l’equip guanyador passarà a la tercera fase: la semifinal. Les semifinals i la final seran el 28 de febrer. Els dos equips finalistes participaran en el darrer debat a les 12h del migdia. Qui el guanyi serà el representant de la UAB a la fase final de la competició, la qual se celebrarà a la Universitat Abat Oliba CEU, del 3 al 5 d’abril de 2019.

L’equip del nostre institut, format per la Gisela Alandí (2n B), la Mònica Carvajal (2n C), el Marc González (2n C), l’Àlex Pros (2n C) i l’Íker Meneses (2n D), competirà a la primera fase contra dos instituts del Vallès:

  • Institut Celestí Bellera de Granollers (dilluns, 25 de febrer a les 10.15h)
  • Institut Ferran Casablancas de Sabadell (dimecres, 27 de febrer a les 10.15h)

Ara sí, comença el joc!

 Departament de Llengua catalana i Literatura