• http://correuweb.insramoncasas.cat
  • iesramoncasas@xtec.cat

El gran recapte, tones de voluntat

Un any més els alumnes de primer curs del cicle formatiu de grau mitjà de Tècnic/a en Gestió Administrativa, han col·laborat com a voluntaris en la recollida d’aliments del Gran Recapte.

En concret, el passat divendres 30 de novembre, 12 noies i nois van estar al supermercat Mercadona de Palau-solità i Plegamans, en horari de 9 del matí a 14.30, degudament identificats amb una armilla. S’han encarregat de transmetre informació sobre la funció del Banc dels Aliments, comunicar a la ciutadania la situació de pobresa i precarietat alimentària a casa nostra, engrescar els clients a fer donacions als punts de recollida, acceptar les aportacions i dipositar-les a les banyeres i recuperar les bosses per a poder reutilitzar-les.

El Gran Recapte és una campanya de recollida d’aliments bàsics i de llarga durada (conserves de peix i de verdures, oli i llet) per aconseguir que la població més necessitada del nostre entorn rebi ajuda alimentària de primera necessitat. Enguany, la desena edició de la campanya s’ha fet durant els dies 30 de novembre i 1 de desembre a diferents supermercats, hipermercats i mercats de tot Catalunya i de manera virtual a través del web www.granrecapteonline.com. L’objectiu formal de la campanya és informar i sensibilitzar la ciutadania sobre la realitat de la pobresa al nostre país. L’objectiu final és construir una relació estable amb el Banc dels Aliments durant tot l’any .

Agraïm la col·laboració voluntària del nostre alumnat i a totes aquelles persones que han fet les seves aportacions al Banc d’Aliments.