• http://correuweb.insramoncasas.cat
  • iesramoncasas@xtec.cat

IL·LUSTRACIÓ DE CONTES A L’ESCOLA CAN CLADELLES

La Jornada d’Il·lustració de contes que de fa uns cursos organitza l’Escola Can Cladelles amb la col·laboració del Batxillerat d’Arts del nostre Institut va ser un any més tot un èxit. Els alumnes dels cicles mitjà i superior de l’Escola preparen uns contes redactats pels mateixos alumnes deixant un espai perquè es puguin il·lustrar. Coincidint amb la Diada de Sant Jordi els alumnes del Batxillerat d’Arts, en l’edició d’enguany han participat els alumnes de 2n de batxillerat, es desplacen a l’Escola per il·lustrar-los.

Es tracta d’una activitat molt gratificant tant pel alumnes de primària com pels nostres. Uns poden gaudir de l’observació de la pràctica del dibuix en directe, dels seus procediments i de la màgia dels resultats. Així motivem en aquests alumnes en la pràctica i l’apreciació dels trets artístics. Als del batxillerat artístic els obliga a un exercici d’imaginació i agilitat formativament molt interessant ja que s’afegeix la pressió que pot significar tenir davant el receptor dels seus treballs. Així i tot aquesta activitat no suposa cap angoixa per aquests ja que la interrelació que es produeix amb els alumnes de primària és sempre positiva i alegre i així ens ho comenten posteriorment posant de manifest la satisfacció per la tasca realitzada.

Volem agrair doncs a tot l’equip de professorat de l’Escola Can Cladelles i al seu director Francesc Rodríguez l’oportunitat de col·laboració que ens ofereixen.

ofereixen.