• http://correuweb.insramoncasas.cat
  • iesramoncasas@xtec.cat

L’Institut col·labora amb el laboratori de recerca del càncer infantil de Sant Joan de Déu

L’Olga Vázquez, professora de ciències socials del nostre Institut, lidera aquesta gran tasca a favor de la recerca del càncer infantil. Durant tot el 2018, ella i el seu marit Jorge han tornat a sumar 6.000 € més. Ells són el motor de la gran col·laboració de l’Institut Ramon Casas i Carbó de Palau-solità de Plegamans, que va realitzar el 15 de febrer la xocolatada solidària a favor de la recerca del càncer infantil, el dia de Sant Jordi i les fires d’estiu i de Nadal també solidaris amb la mateixa causa.

L’Olga i el Jorge s’han convertit en la família que porta més anys ajudant el laboratori de recerca del càncer infantil de Sant Joan de Déu. La seva història va començar fa més de 15 anys quan encara el Jesús lluitava valentament contra un càncer que finalment no va poder superar.

Van iniciar la seva ajuda amb la Loteria de Nadal, però aviat l’Olga i el Jorge van començar a fer manualitats que venien entre amics i veïns, i així va néixer el projecte “Las cosas de Jesús”. En tots aquests anys, mai han fet comptes de tot el que porten recaptat, perquè per a ells sempre és poc, però la realitat és que superen els 300.000 € amb seguretat.

El neuroblastoma, el càncer que no va poder superar el Jesús, continua tenint en els seus pares a uns grans guerrers que no pararan de lluitar fins que tots els infants puguin superar-lo.

Des de l’Institut volem felicitar l’Olga i el Jorge per haver aconseguit aquesta magnífica xifra que de ben segur ajudarà a molts infants i agrair-los tot l’esforç i la voluntat que hi dediquen cada any. Per molts anys que puguem seguir col·laborant!