• http://correuweb.insramoncasas.cat
  • iesramoncasas@xtec.cat

VISITA A BON ÀREA DE GUISSONA. CFGM de Gestió Administrativa.

El 9 de gener, els professors i alumnes del CFGM de Gestió Administrativa vam visitar les instal·lacions del grup alimentari de Guissona, “Bon Àrea”, on es fa el cicle productiu complet, que consisteix en l’activitat ramadera, l’activitat industrial i la venda directa dels seus productes.

En arribar a Guissona, vam visitar les instal·lacions del grup alimentari, on vam veure l’activitat industrial i logística. La visita va continuar al poble de Guissona on vam fer un recorregut pels seus carrers, on el guia ens va explicar com va ser l’inici de la vida urbana a l’època romana, amb la fundació de Iesso (actual Guissona). Vam visitar l’església i el magnífic retaule de la patrona de la vila: La Verge del Claustre.  Posteriorment vam visitar el museu i excavacions de la ciutat romana, on vam veure monedes de l’època romana entre d’altres. Al període que segueix la dissolució de l’imperi romà, destaca que a partir de l’any 732 el territori de Guissona esdevindria un espai de frontera entre els comtats cristians i el territori andalusí.  

Posteriorment  “Bon Àrea” va convidar a tots els nostres alumnes i professors a dinar en el seu restaurant.

Tots els professors acompanyants voldríem agrair als nostres alumnes el seu interès i il·lusió mostrada, així com a “Bon Àrea” per facilitar-nos els mitjans i fer possible aquesta excursió.