• http://correuweb.insramoncasas.cat
  • iesramoncasas@xtec.cat

Visita a l’exposició “Faules” de Quim Dasquens

IMG_2142

Amb els alumnes de batxillerat de les modalitats Humanística i d’Arts hem visitat una interessant exposició fotografica. Aquesta es presenta a la casa de cultura del municipi a Can Cortès. Es tracta d’un recull de fotografies que el Quim Dasquens ja va exposar a propòsit de la Biennal de Fotografia 2016 d’Olot. Amb el nom de Faules l’autor fa una revisió dels contes infantils des de la òptica del génere del nu fotogràfic. En paraules seves les imatges mostren “la innocència i la puresa dels personatges dels contes d’infantesa tenen una dualitat entre la imatge asexuada i infantil o la visió que els converteix en desitjos eròtics. Aquelles històries on la interpretació de la lectura li pot canviar el sentit cap a una visió alliçonadora o cap a un desig passional”

El Quim ens va fer una introducció molt adient per situar als alumnes envers el seu treball. Aquests es van mostrar molt interessats tant respecte a l’explicació com a la posterior observació de les fotografies a on van tenir l’oportunitat de poder resoldre amb l’autor qüestions relatives als seus procediments tècnics i conceptuals.

 

Us deixem els enllaços a la pàgina web d’aquest notable fotògraf i a l’agenda de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans a on trobareu la informació de les dates i horaris d’aquesta exposició

http://www.quimdasquens.com/

http://www.palauplegamans.net/pl21/actualitat/agenda/id2834/exposicio-fotografia-faules.htm