• http://correuweb.insramoncasas.cat
  • iesramoncasas@xtec.cat

VISITA ALS MAGATZEMS DE “EL CORTE INGLÉS”. CFGM de Gestió Administrativa.

IMG-20180301-WA0007

El 27 de febrer els nostres alumnes del cicle formatiu, van visitar les instal·lacions logístiques dels grans magatzems, que té El Corte Inglés a Montornès del Vallès. Situat al Polígon industrial El Raiguer, El Corte Inglés és el primer grup espanyol de distribució i un dels líders mundials de grans magatzems.

Vam ser rebuts per l’equip directiu, fent-nos una cordial benvinguda. La visita comença a la fase 1 de les 3 fases que consta el complex, amb un vídeo i una presentació, alumnes i professors van intervenir amb preguntes. Posteriorment El Corte Inglés va convidar a tots els alumnes i professors a esmorzar, per tal d’agafar forces per iniciar la visita. En aquesta primera fase vam contemplar la grandària dels magatzems, les cambres de congelació i l’obrador. La visita finalitza a la fase 2, aquí vam veure el magatzem de roba, planxa i embutxacat de les peces de roba, també la cambra de pels.

Tot el professorat acompanyant voldríem agrair als nostres alumnes el seu interès i la il·lusió mostrada, així com a El Corte Inglés per fer possible aquesta sortida.